2 nieuwe features Symbaloo iPhone app

iPhone Update

Binnen nu en 2 weken komt de eerste grote update uit voor de Symbaloo iPhone app. De Android versie volgt spoedig daarna. De twee toevoegingen waar jullie het meest om gevraagd hebben, zitten erin!

Het is nu namelijk mogelijk om horizontaal te browsen door jouw favoriete websites. Daarnaast kan je met een ‘shake’ je blokjes naar eigen inzicht verplaatsen.

Naast deze twee nieuwe features zijn er ook een flink aantal verbeteringen doorgevoerd aan de app. Zo is hij sneller, stabieler en zijn er een aantal kleine bugs gefixt. Bekijk in de video hieronder een korte preview van de update.

Hoe is de iPhone app tot nu toe bevallen? Gebruik je hem vaak? Laat je mening achter in de comments!

 

iPad & Tablet optimalisatie

Daarnaast zijn we druk bezig geweest met het optimaliseren van Symbaloo voor de iPad en tablet. Een preview daarvan kan je terugzien in de vorige blogpost.

Binnenkort willen de iPad versie gaan beta-testen en daarvoor zijn we uiteraard weer op zoek naar enthousiaste Symbaloo’ers. Wil jij de iPad versie als eerste testen? Stuur ons dan een mailtje.

5 Responses to “2 nieuwe features Symbaloo iPhone app”

 1. Bert 28/08/2012 at 13:38 #

  Al en heel tijdje gebuik ik met veel plezier en efficiency SYMBALOO.
  Alle sites die ik snel bereikbaar wil hebben, zitten onder de knoppen …..
  Nu ik Windows 8 met z’n tegels zie verschijnen denk ik; “jullie waren je tijd vooruit”
  Wat ikzelf og leuk zou vinden is SYMBALOO ofline installeren en op mijn PC gebruiken om ook applicaties op te starten …. laat dan Windows 8 maar zitten, dan ben ik tevreden!!

  Dank voor het gebruik van Symbaloo

  groet,
  Bert

 2. sander 04/09/2012 at 14:17 #

  Dank voor je reactie Bert. We onderzoeken de mogelijkheden rond een Windows 8 app.

  Het opstarten van programma’s op je PC wordt helaas geblokkeerd door browsers (uit veiligheidsoverwegingen, anders zouden virusverspreiders vrij spel hebben)

 3. pieter westerbeek 26/10/2012 at 15:46 #

  L.S.,

  Ik sta op het punt mijn Windows Vista besturingssysteem te upgraden naar Windows 8. Echter, hoe zit het met mijn Symbaloo-tabbladen? Blijven die intact? Die wil ik graag behouden.

  Naar ik heb begrepen kan met de metro-opzet van Windows 8 ook programmatuur (van de harde schijf) bij de blokjes worden ondergebracht. Dat lijkt me een prima aanvulling op Symbaloo, dat immers uitsluitend georiënteerd is.

  Graag ontvang ik spoedig een reactie van u.

 4. pieter westerbeek 26/10/2012 at 15:48 #

  CORRECTIE: dat immers uitsluitend WEB-georiënteerd is.

 5. Andre 20/11/2012 at 13:53 #

  Heb net de iphone app geinstalleerd en na het opstarten hiervan krijg ik een scherm om gebruikersnaam/email en wachtwoord op te geven. Wanneer ik dit doe dan worden de velden weer leeggemaakt en gebeurt er verder niets terwijl ik verwacht mijn “blokjes” te zien…Wat doe ik fout??? (email en wachtwoord 10x ingevoerd en deze kloppen echt dus daar zal het niet aan liggen!)
  dank voor antwoord 🙂

Leave a Reply