Ontwikkelingen Symbaloo mobiel

Het is alweer drie weken geleden dat wij de Symbaloo app succesvol hebben gelanceerd voor jullie iPhones en Android toestellen. Inmiddels dus tijd voor een korte update over onze toekomstplannen voor mobiel.

Allereerst willen we benadrukken hoe ontzettend blij wij zijn met de release van onze app. De app is in de eerste week tienduizenden keren gedownload. De media heeft er uitgebreid aandacht aan besteed, en misschien nog wel het belangrijkst, onze gebruikers zijn veelal positief over de app en daarnaast hebben we veel goede feedback mogen ontvangen.

In zowel Google Play als de AppStore wordt hij beloond met 4 sterren na 100’en reviews. Daarvoor willen wij jullie ontzettend bedanken!

Feedback

Verder is onze mailbox de laatste weken overspoeld met goede adviezen en opbouwende kritiek over de app. Ook daarvoor onze dank.

De twee meest gehoorde features die onze app zou ontbreken is het zogeheten ‘landscape-mode’ browsen en de mogelijkheid om zelf je blokjes te kunnen herschikken.

We hebben al deze feedback verzameld en gaan hard aan het werk om deze features te verwerken in een toekomstige update.

iPad

Een andere veelgehoord kritiekpunt is dat de app niet geoptimaliseerd is voor de iPad. Hier hebben wij bewust voor gekozen. De iPad en iPhone zijn twee compleet verschillende apparaten, met elk een andere manier van gebruik en verwachte functionaliteiten.

Daarom hebben we besloten eerst onze app te ontwikkelen voor iPhone en Android en wellicht in de toekomst een app te bouwen die 100% aansluit bij het gebruik en verwachtingen voor iPad en tablets.

Klik voor groter

Toekomst

Wel hebben wij goed nieuws voor iPad gebruikers! Wij zijn namelijk op dit moment de laatste hand aan het leggen aan een tablet geoptimaliseerde webversie van Symbaloo. Deze bezoek je gewoon via je browser op je iPad, maar is helemaal gemaakt voor ‘touch’ besturing. Hieronder kan je een korte preview zien van de Symbaloo iPad webversie.

Als laatste hebben een speciale SymbalooEDU app ingediend bij Apple voor de Amerikaanse markt. Als de reacties daar positief zijn, zullen we deze voor het onderwijs geoptimaliseerde versie uiteraard ook in Nederland uitbrengen.

Wil je op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen van Symbaloo Mobile? Schrijf je dan in voor onze Symbaloo Mobile nieuwsbrief.

 

Naam:
E-mailadres:
Mobiel apparaat:

 

Veel plezier met Symbaloo en geniet van je dag!

Alex, Symbaloo

No comments yet.

Leave a Reply